Na mijn studies dwarsfluit aan het Koninklijk Conservatorium en Muziekwetenschap aan de UvA ging ik op zoek naar mogelijkheden om deze studies met elkaar te verbinden in het werkzame leven. Ik maak (nog steeds) met ontzettend veel plezier zelf muziek, maar al tijdens mijn studie werd mij duidelijk dat ik mijzelf ook nuttig kan en wil maken buiten het podium én heel graag bijdraag aan de zelfredzaamheid van de sector. 

Na een tijdje culturelevacatures.nl te hebben afgespeurd, kwam ik de traineeship bij Van Dooren Advies tegen, en dit was precies waarnaar ik op zoek was! Na een intensief jaar bij Van Dooren Advies en de ervaringsplek bij Stichting Prinsengrachtconcert, lessen en coaching, beschik ik nu over de allround vakkennis die nodig is om in korte tijd bedrijfsvoering te doorzien, aanvragen en begrotingen te schrijven maar óók om ze inhoudelijk en financieel te analyseren en te beoordelen. 

Het traineeship heeft me ontzettend veel gebracht: ik werk nog altijd met veel plezier voor Stichting Prinsengrachtconcert en ben ook onder andere lid geworden van de Cultuurraad Eindhoven.