Wat een veelzijdig vak is fondsenwerving! De ene week zit je aan tafel met een grote gever; op zoek naar een project dat aansluit bij de wensen van de gever en de organisatie… en de andere week schrijf je een rapport over een bijzonder programma dat, mede dankzij jouw aanvraag, werkelijkheid is geworden. Dit was mijn wens; bijdragen aan projecten die de wereld een stukje mooier maken via fondsenwerving.

Het Young Talent Program van Van Dooren Advies bereid je voor om dit bij verschillende afdelingen uit te kunnen voeren; particulieren, fondsen en bedrijven komen aan bod. Met behulp van de coaching sessies heb ik mij kunnen ontwikkelen in vaardigheden zoals relatiebeheer, marktkennis, propositie-ontwikkeling en strategisch denken. Vaardigheden die je goed kunt gebruiken in de dynamische wereld van fondsenwerving.

Met veel plezier ging ik naar mijn coach; door haar ruime ervaring ontving ik praktische adviezen die ik direct toe kon passen bij de organisatie waar ik aan gekoppeld was. Dat was een juiste match want ook na mijn traineeship werk ik nog steeds bij Stichting wereldOuders, maar nu als volwaardig medewerker. Ik kan dit traject van harte aanbevelen!