PROJECTMANAGER FONDSENWERVING 32/40 UUR PER WEEK

Vacature projectmanager fondsenwerver

Al meer dan 35 jaar is Van Dooren Advies (VDA) het bureau op het gebied van fondsenwerving voor uiteenlopende opdrachtgevers uit de culturele, maatschappelijke en zorgsector. Door de jaren heen hebben we talloze organisaties geholpen met het optimaliseren van hun wervingsstrategie, positionering, organisatiestructuur en hebben we financiële middelen opgehaald voor aansprekende projecten.

Recente opdrachtgevers zijn Amsterdam Museum, Kröller-Müller Museum, Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Prinsengrachtconcert, Amare, Slot Loevestein, Vereniging de Zaansche Molen, Hartstichting, Eye Care Foundation, Stichting Vluchteling, Eindhoven Museum, Portugese Synagoge, Rosa Spier Huis, Museum Prinsenhof Delft, World Food Center Experience, Spaarne Ziekenhuis en Voordekunst.nl.

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een projectmanager met bij voorkeur 2-3 jaar werkervaring in fondsenwerving. Specifiek zijn wij op zoek naar een projectmanager, die naast directe betrokkenheid bij onze projecten, de adviseurs inhoudelijk ondersteunt en verantwoordelijk is voor het bewaken van het overzicht, de voortgang en planning van de projecten. Daarnaast is er ruimte om door ons team van adviseurs verder ontwikkeld en gecoacht te worden in ons vakgebied.

Startdatum: april/mei 2022, indien mogelijk eerder. Dienstverband wordt in overleg bepaald.

08:45, jij stapt binnen

Bij Van Dooren Advies (VDA) kom je het liefst voor 09:00 uur binnen. Dat geeft je de tijd om jezelf ongestoord te verdiepen in de laatste trends en succescases binnen fondsenwerving en (cultuur)marketing. Je collega’s druppelen binnen. Na een hartelijk ‘goedemorgen!’ is iedereen al snel gefocust bezig met wat er die dag op de planning staat. De adviseur waarmee je samen werkt voor een museum in oprichting stelt voor om samen een korte brainstormsessie te houden over de flyer die jullie ontwerpen voor de particuliere geefkringen van het museum. Jullie zoeken naar een woordkeus en styling die helemaal past bij het klassieke en exclusieve karakter van het museum. Na een inspirerende search naar mooie voorbeelden en aansprekende teksten staat de flyer in de steigers en stuur je deze aan de opdrachtgever toe.

Samen lunchen

Tussen de middag lunchen we gezamenlijk. Je zoekt een plekje aan tafel en kunt een collega aanschieten en vragen naar de status van dat leuke acquisitiegesprek waar jij vorige week bij aanwezig was. Aan het eind van de lunch speel je met een paar collega’s een potje tafeltennis of loop je een rondje door het park naast kantoor.

Knallen….

De middag heeft een goed tempo. De deadline voor het opleveren van een rapport is naar voren gehaald door een ingelaste bestuursvergadering. Voor een speciaal project binnen een ziekenhuis heeft je projectteam een analyse en advies geschreven over de mogelijkheden om financiering aan te trekken naast de subsidie die ze al krijgen. De hoeveelheid aan informatie die jullie hebben verzameld moet versneld en overzichtelijk op papier komen. Als projectmanager bewaak jij het overzicht en ben je verantwoordelijk voor de redactie van het stuk. Nadat je het rapport hebt afgerond, ga je aan de slag met een fondsaanvraag voor een maatschappelijk project gericht op kansarme kinderen. De adviseur op dat project doet een laatste check en aan jou de eer om de aanvraag vervolgens in te dienen bij het fonds. Yes! Weer een aanvraag ingediend. Aan het eind van de middag stap je moe, maar super voldaan op de fiets. Morgen een nieuwe energieke en uitdagende dag! 

Werken bij Van Dooren Advies

VDA heeft een platte organisatiestructuur waarbij de koers van het bedrijf door het team wordt bepaald en transparantie over alle processen en resultaten voorop staat. Dit betekent voor een projectmanager dat naast de werkzaamheden op projecten, ook input wordt gevraagd op het reilen en zeilen binnen ons bureau. Bij VDA werk je binnen een bevlogen team met een passie voor kunst, cultuur, erfgoed en zorg. Het team is maatschappelijk betrokken, creatief en sociaal, en doet er alles aan om projecten te zien slagen.

Onze wensen…

  • Heb jij affiniteit met de culturele, maatschappelijke en zorgsector?
  • Ben je continu op zoek naar voortgang en resultaat?
  • Heb je er alles voor over om tot resultaat te komen?
  • Ben je proactief en ondernemend? Past een rol als aanjager van een project bij je?
  • Heb je een goed analytisch vermogen en strategisch inzicht?
  • Ben je creatief en in staat om snel oplossingen te bedenken voor problemen?
  • Werk je gestructureerd en kan je goed omgaan met druk?
  • Ben je representatief?
  • Weet je van jezelf dat je uitblinkt in schrijven en vind je het ook leuk om te doen?
  • Wil je graag onze klanten helpen om hen financieel sterker te maken?

Ja? Dan gaan we graag op korte termijn met je in gesprek!

Ben je geïnteresseerd? 

Meer informatie is te verkrijgen via tel.: 020 530 40 30 en via www.vandoorenadvies.nl.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld!