WIJ STAAN VOOR U KLAAR

In 1984 begon Job van Dooren met het verbinden van bedrijven aan cultuur. Hij zag kansen om culturele instellingen financieel gezonder te maken, door op zoek te gaan naar geldbronnen buiten de geijkte paden van subsidies en eigen inkomsten.

Daar zijn we bij Van Dooren Advies nooit meer mee opgehouden. Vandaag de dag adviseren we culturele instellingen nog altijd op het gebied van sponsoring en fondsenwerving. Ons werkterrein is inmiddels uitgebreid naar diverse sectoren, zoals zorg en maatschappij, waardoor wij in aanraking komen met allerhande organisaties die hun dromen willen waarmaken. Bij Van Dooren Advies buigen wij de passie en bevlogenheid van organisaties om naar haalbaarheid.

De adviseurs en projectmanagers van Van Dooren Advies vormen samen een gespecialiseerd en bevlogen team met een liefde voor kunst, cultuur, erfgoed en zorg. Doordat wij maatschappelijk betrokken, creatief en sociaal zijn, zijn wij goed in staat om ons te verplaatsen in organisaties en om te gaan met verschillende typen mensen. Wij zijn aanpakkers die graag helpen om uw doel te realiseren!

Bart Cordemeijer

Adviseur / partner

Eva Nieuwenhuis – van der Kooij

Team coach & support

Lilian van Wijngaarden

Projectcoördinator/HR/Financiën

Juliette van den Dorpel

Adviseur

Lydia Harmsen

Adviseur

Tonko Grever

Adviseur

Merel Meijvogel

Adviseur

Quilijn Krale

Projectmanager

Aisya van der Vaart

Projectmanager

Lara Tanke

Projectmanager

Julia Ploum

Projectmanager

Jesse Oude Egberink

Projectmanager

merels

Merel van der Sloot

Trainee

Job van Dooren

Adviseur / partner