Bart Cordemeijer

Adviseur / partner

Na het afronden van zijn middelbare school vertrok tennisser Bart naar Amerika om daar zijn liefde voor tennis en een studie Finance te combineren. Na het behalen van zijn Master in Business Administration heeft hij in Nederland zijn carrière in de sport voortgezet. Na een periode bij Amsterdam Admirals als account- en vervolgens als commercial manager stapte hij over naar Reebok waar hij als Marketing Manager EMEA en daarna als Sales en Marketing Manager EMEA werkzaam was.

Van 2010 tot 2013 werkte Bart bij Van Dooren Advies als senior adviseur voornamelijk voor opdrachtgevers binnen de sectoren sport en leisure, zoals het Thialf Stadion, NAC Breda, Vakantiepark Slagharen, Icedôme Almere en Unicef Open. In 2013 trad Bart toe tot het management team en nam tevens de verantwoordelijkheid over voor kunst, cultuur, zorg en maatschappij, waar hij zich sindsdien enorm in heeft ontwikkeld.

Sinds 2014 houdt Bart zich bezig met het management van het team en adviseert hij klanten uit alle sectoren, met een focus op kunst en cultuur. Binnen het Wijzer Werven programma gaf Bart de training Bedrijfssponsoring en Positionering, begeleidde hij brainstormsessies en coachte hij instellingen op het gebied van bedrijfssponsoring. Naast zijn werkzaamheden bij Van Dooren Advies is hij adviseur van het Ir. Etward Bunschotenfonds.